5.6.2008

Vihdoin kasaushommia

Pohjatyöt on nyt loppu ja hiontajälki kelpaa. Tässä viimeinen kuva täysin ilman maalia:


Kaikki näkyviin jäävät osat paitsi kyljet maalasin mustalla. Nyt ostin jopa sitten telankin tätä hommaa varten ja jälki on paljon parempaa kuin ohjauspaneelissa oli. Vedin kyllä ohjauspaneeliinkin yhden kerroksen lisää telalla ja jälki tasoittui jonkin verran.


Sitten pääsikin jo kasauspuuhiin. Kaiuttimet ja kaiutinritilät on paikallaan.


Sekä rahalukko ja subwooferi passiivielementteineen.


Subwooferi on kiinni pienillä saranoilla vaikkei mihinkään liikukaan. Saranoita saa paljon halvemmalla kuin normaaleja kulmarautoja ja näissä tuli ruuvitkin mukana. (Nuukapussi Roope Ankka -vinkki) Passiivielementin kehälle pitää vielä virittää joku listasysteemi, on liian ruma nyt.

Kun on tottunut ostamaan melkein kaiken rakennusmateriaalin Biltemasta niin heti kauhistelee tervikkeiden hintaa jos joutuu jostain muualta ostamaan. Muutaman desin mustalla maalilla (joka ei edes riittänyt, kabinetin takaa on pieni alue maalaamatta) oli nimeltämainitsemattomassa kaupassa hintaa melkein kymppi ja telasta ja lisäpakkelistakin joutui maksamaan ihan liikaa. Nyt on tullut mainostettua Biltemaa jo niin paljon että olisi varmaan pitänyt käydä kyselemässä sponsorisopimusta...

284,55€ + ylihintaiset tarvikkeet = 305,7€ kulutettu

Ei kommentteja: