9.10.2007

Please Insert Coin

Kolikkomekanismi tuli postissa:Siinä on muutama ruuvi joilla määritetään hyväksyttävän kolikon paksuus ja leveys sekä magneetti joka erottelee rautarahat eli euroja käytettäessä tämä hylkää 5 senttiset automaattisesti. Vääränkokoiset rahat saa pihalle reject -vivulla. Säädin tämän hyväksymään 20-senttiset. Läpi päästessään kolikko napsauttaa mikrokytkintä joka kertoo emulaattorille että nyt on rahaa masiinassa. Tästä mekanismista köyhdyin 25,55€.

168,77€ spent.

14 kommenttia:

Iiro kirjoitti...

spent?

B_a_s_e kirjoitti...

Emmätiiä?

Iiro kirjoitti...

Joo; spend, spent, spent.

B_a_s_e kirjoitti...

Ok, tän kerran

40100.net kirjoitti...

Uuh. Tuohan on varsin tyylikäs lisävaruste :)

B_a_s_e kirjoitti...

Ja tässä tapauksessa mahtava aidon pelikokemuksen luoja. Koin tämän lisävarusteen suorastaan pakolliseksi tämän kokoluokan projektissa.

jk kirjoitti...

Spelektroniikassa rahalaitteita saa halvemmalla. Mm. mikroproseesoriohjattukin maksaa 40 erkkiä. Mekaaninen 18e

Määki teen kabinetin.... :)

B_a_s_e kirjoitti...

Spelektroniikasta toi on tilattukin. Siihen on vaan laskettu mukaan postikulut (kaverin kanssa puoliks) sekä tuohon mekaniikkaan kuuluva mikrokytkin ;)

Onko kabinetistasi/rakentamisesta kuvia missään? Olis kiva seurailla!

jk kirjoitti...

Alkutekijöissä vielä, mutta kloonaan tuon:
http://netbox.home.mindspring.com/arcade/
Koppa 12mm koivuvaneria.

Rauta Dell Optiplex GX270 P4 2.8GHz, 2GB RAM, 120GB HD, ATI 9250, DVD ym. ym.
Subbari ja verkko tietty mukaan. Olkkarissa on tilaa :)

Kait nettiin tulee kuvaa kun sahaaminen alkaa. Laitan tän sivun talteen

B_a_s_e kirjoitti...

Sweet! Pidähän mut ajantasalla. :)

jk kirjoitti...

Sain puuta ja aloin tekemään :) Kuviakin laittelen ja tekstiä kun saan sivut. Toi FIN Arcade taitaa olla sun kasaama foorumi? Eipä tarvi sitten toista tehdä (mulla on prätkäfoorumi) tämän takia.. Ei vaan aktivointimeili tule joten aktivoipas tämä tunnus niin pääsee laittaa juttua. Konsolifinniin en viitsi rekkautua kun on eri asia kuin kabinetit...

Base kirjoitti...

Hienoa! FIN Arcade on joo mutta ei ottanut ilmeisesti oikein tuulta siipiensä alle. En enää taida muistaa salasanojanikaan enää tuohon. Täytyy kokeilla jos saisi salasanat jotenkin ongittua tietoon...

jk kirjoitti...

Linkissä on juttua omasta kaapista. Pakko oli rekkautua konsolifinniin sittenkin :) FIN Arcade on toivottoman hiiiidas ja kamalan ruuhkainenkin :)))

Jatkan juttuani omalla sivulla sekä konsolissa..

Base kirjoitti...

Uhh! Jeah! Hyvältä näyttää! Lisää vaan kuvia kunhan rojekti etenee. FINArcade ei oikein ottanut tuulta siipiensä alle joten luultavasti poistan koko paskan. KonsoliFiniin voisi ehkä ehdottaa Retro-osastolle omaa lokeroa kolikkopeleille?