4.6.2008

Guns 'n shit

Hiomista jatkettu taas. Hiominen on niin tylsää puuhaa että eihän se kiinnosta ketään joten en ottanut edes kuvia tällä kertaa. Sen sijaan esittelen t-paitakonseptini.

Tämä paita ei ehkä ole tarkoitettu niille pienimmille tytöille. (Tai pojille)


Buahahahahaaa!

Idea tuli kun luin tyttäreni paidasta tekstin "My dad is stronger than your dad" ja mieleeni muistui jollain foorumilla törmänneeni banneriin jossa luki "Don't fuck with administrators, we are drunk and have guns and shit." Usein näkee ideoita joissa on yhdistetty kaksi vanhaa ideaa uudeksi ja näinhän tämäkin syntyi.

2 kommenttia:

Wautsi! kirjoitti...

heh heh.. ei hullumpi paita. Laita yks tuleen mullekin niin otan kuvan itsestäni se päällä ja laitan Wautsiin :)

Arizonassa muuten huoltoaseman myyjä innostu sikana kun mulla oli Anthrax-paita päällä. Hemmo unohti palvella muita kun selitti miten kovasti tykkää Anthraxin vanhoista levyistä. Sanoi että eivät siellä kehtaa pitää ko. paitaa kun nimi viittaa terroristien pernarutto-hyökkäykseen muutama vuosi sitten.

Base kirjoitti...

Valitettavasti paita on konseptivaiheessa eikä ole päässyt tuotantoon asti. Kuva on tehty GIMP:illä ja Inkscapella. Tuollaista paitaa ei ole (ainakaan vielä) olemassakaan. Mutta jos noita nyt jokunen ihminen oikeastikin haluaa niin voisi sitä muutaman kappaleen painattaakin. (Ja korjata kirjoitusvirheen) ;)