16.1.2008

Royksopp - Remind Me

Ei asiaa arcadeprojektista vieläkään, pitkän tauon jälkeenkään. Ei vaan oikein kerkeä kun taas on noita velvollisuuksia niin paljon. Velvollisuuksista lisää seuraavassa mainiossa videossa:Miksi sitä töissä käydään? Niin, sitä pitäisi välillä miettiä ihan oikeasti.

No joo, seuraavaan asiaan. Jotain sentään on tullut väkerreltyä, laturisysteemi joka löytyy täältä, sekä taidetta joka löytyy... (Huom: Seuraava linkki pitää takanaan paljasta pintaa ja verta.;) Täältä! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://lifehacker.com/348653/install-os-x-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required artikkeleita hieman sivuten, mutta siitä vain kokeilemaan :) Ohjeiden mukaan projektin ei hirveän vaikea pitäisi olla.

Base kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu ja hackithän kiinnostaa aina mutta pari asiaa hieman askarruttaa. MacOSin ajaminen PC raudalla? Mitenköhän käy järjestelmän vakauden? MacOShan on suunniteltu pyörimään vain tietyillä komponenteilla. Macintoshit on tarkoitettu lähinnä työkäyttöön jossa luotettavuus on ainakin minun mielestäni se ensimmäinen juttu.

Entäpä miten MacOs osaa hyödyntää koneen resursseja? Tehokkuus työkäytössä: asia nro. 2.

Muttamutta, ihan kokeilemisen arvoinen juttuhan tuo tietenkin olisi paitsi että haiskahtaa lisäksi suht laittomalta puhalta. ;D

Go Open Source!