27.1.2007

Rauta

Tässä tulevan kabinetin rautapuoli. Prosessorina siis vakiona 800Mhz Celeroni joka aliviritetty hieman ja päällä siili, jota tuulettaa normaali 8x8cm virtalähdetuuletin viidellä voltilla (on hiljainen.) Maksoin muuten tästä emo/prosessoriyhdistelmästä aikoinaan yli 1000Mk, vai oliko peräti 2000. On kyllä ollut ihan hintansa väärti kun palveli kiltisti ykköskoneena about 6(!!) vuotta. Muistia nyt lisätty 128Mb eli yhteensä 384 megaa kiinni. Äänikorttina SB Live! Voodoo 3 3000 -näytönohjain sai lähteä ja tilalle on tulossa GeForce 4 MX 440, tietenkin tv-outilla varustettu. Tuossahan on kanssa Nvidian piiri eli pitäisi toimia tuon Nvtv:n kanssa ongelmitta. Verkkokortti saa jossain vaiheessa lähteä, kunhan ei tarvitse enään mitään netistä latailla. Käyttöjärjestelmän asennuksen aikana on ollut joku vanha cd-asema kiinni. Lähtee myös joskus pois.


Massamuistina 8,4Gb kiintolevy joka on hiljennetty äänenvaimennusmatolla kauttaaltaan. Oikeastaan toisenkin vaimennusmattokerroksen voisi lisätä jos tulee tarvetta. Nämä vanhat, hitaat levyt kun ei liikaa lämpöä tuota.


Virtalähteenä tuollainen hieman pienemmäksi modattu perusvirtalähde. Koteloinnin yläosa tehty ammattimaisesti pizzalaatikosta (onneksi valkosipulin käry on jo haihtunut.) =D

Ei kommentteja: