23.1.2007

3D - view

Tässä kolmiulotteinen malli karkeasta suunnitelmasta. Mittasuhteet on hiukka sinne päin kun en jaksanut panostaa perspektiiviin ym..


Edellisen kabinetin kantaminen oli yhtä helvettiä. Ei saanut oikein mitenkään päin kiinni ja sattui sormiin ikävästi. Seuraava tulee siis olemaan purettavaa mallia. Kuvassa eri väreillä toisistaan erotetut palaset siis tulevat olemaan irti toisistaan tai ainakin helposti irroitettavissa. Siniseen jalustaan sisälle itse kone, suurin osa johdoista ja kolikkoastia. Punaiseen osaan näyttö, kolikonsyöttömekanismi ja valo. Keltaiseen joystickit, trackball ym. ohjainsysteemit. Johtoja varten täytyy hankkia kasa liittimiä ettei purkuvaiheessa tarvitse juotoksia availla.

Punainen osa tulee joka tapauksessa olemaan todella painava eikä sitä oikein voi pienempiin osiin purkaa joten siihen olisi ehkäpä hyvä laittaa kädensijat molemmille puolille jotta saisi edes hyvän otteen.

Kaappihan tulee luultavasti suurimman osan elämästään viettämään paikallaan nököttäen mutta jos sitä edes kerran elämässään joutuu siirtämään vaikkapa talosta toiseen, niin mielelläni näen vähän vaivaa rakennusvaiheessa jos vain tuota liikutusoperaatiota voin helpottaa.

Rautapuolella havaitsin lisää ongelmia. Äänet lakkasi toimimasta kun käynnistin koneen uudelleen. Kuva ei vieläkään tule suoraan televisioon koneen käynnistyksen yhteydessä vaan pitää erikseen säätää päälle vaikka löysin ohjeetkin joilla tuon pitäisi onnistua. Uudemmat pelit jumittavat vieläkin vaikka viritin koneen 800Mhz. Lisäksi testasin myös 533Mhz enkä havainnut mitään eroa. Saattaa olla uuden näytönohjaimen osto edessä. Eipä tosin mikään ihme. Yritän pyörittää vuonna 1997 julkaistua peliä vuonna 1999(?) julkaistulla näytönohjaimella ja välissä vielä Ubuntu ja xMAME.

Ei kommentteja: