19.10.2006

Ohjelmien testausta

Blues Brothers
Zool

Sain toimimaan 100% ainakin Blues Brothersin, Pangin ja Skyroadsin. Zool olisi todella hauska peli myös mutta ainakin tällä koneella kaatuilee silloin tällöin.

Mutta pääasiahan on että PacPc ja Cubic player ainakin toimii. =)

Cubic Player. "Commando", Rob HubbardPacPc

6 kommenttia:

Juha kirjoitti...

Minkä käyttiksen päällä sinä tuota ajatkaan? Alan harrastajana olet varmaan tähän tutustunut: http://www.mame.net/

Kuitenkin ajattelin vinkata, itselläni toiminut mukavasti. Onnea rakentelulle, oivallinen projekti!

B_a_s_e kirjoitti...

Dos 6.0 on järjestelmänä. Tuon MAME:n ajamat rom -tiedostot kun eivät ole kovin helposti hankittavissa käsittääkseni? (ainakaan laillisesti) Siksi pysyn (ainakin toistaiseksi ;P) 100% laillisissa ohjelmistoissa.

ps. Kiitos, kiitos!

J kirjoitti...

Ymmärtääkseni useimmiten se ehto on että alkuperäinen rom (ts. lätky elikkäs peli) pitänee löytyä itseltä myösen. Joku aika sitten noita oli jopa ihan vapaasti saatavillakin.

Kannatamme kaikkea pelaamista tukevaa toimintaa.

B_a_s_e kirjoitti...

Näin olen itsekin ymmärtänyt. Joitain pelejä kyllä löytyy vapaasti kopioitavinakin. Noh, jos pelitarjonta käypi jossain vaiheessa liian suppeaksi niin ainahan käyttistä voi vaihtaa ;)

Ainiin unohtui mainita... KäyttöJÄRJESTELMÄNÄ siis Dos ja -LIITTYMÄNÄ custom-made valikkosysteemi. =)

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Hmm. Miksi on väärin tuo yhden haamun nimi? Eikös se "Clyde" ollutkaan?

B_a_s_e kirjoitti...

Kyllä. Alkuperäisessä Pac-Manissa tuon yhden nimi on "Clyde". (Kuin myös Pac-Man plussassa) Mutta tämähän tosin on Pac-Pc -niminen pc -käännös tuosta alkuperäisestä Pac-Manista ja ohjelmoija on jostain syystä halunnut vaihtaa parin kirjaimen paikkaa. Joitain muitakin eroja on kuten esimerkiksi alkuperäisestä löytyvä "piilopaikkahuijaus" puuttuu ja välianimaatioita on vain yksi (testailujeni mukaan). Tämä on kuitenkin ilmeisesti tarkin kopio Pac-Maneista joita pc-laudalle on väsäilty. Jopa äänet on digitoitu alkuperäisestä kolikkopelistä. :)

btw.. Pac-Gal:issa ja Ms. Pac-Manissa Clyde on muuttanut nimensä (ja ilmeisesti vielä sukupuolensakin) koska ko. versiossa seikkailee Inkyn, Blinkyn ja Pinkyn seurana "Sue".