4.9.2008

Uutisista hyvää iltaa

1. Viikkouutinen

Noin viikko sitten nimimerkki "Raitsa" täräytti säköpostiviestin, jossa hän kertoi halustaan saada kerättyä suomalaiset MAME -harrastajat samaan paikkaan keskustelemaan harrastuksestaan.

Hänen ylläpitämälleen Huoltovalikko-foorumille ilmestyikin MAME -aiheinen keskustelualue jolle itsekin luonnollisesti rekisteröidyin tuolla tutulla nimimerkilläni.

Kutsun siis myös omasta puolestani kaikki retropelailijat/-rakentelijat liittymään keskusteluun! Keskusteluun voi osallistua myös rekisteröitymättä.


2. Viikkouutinen

Samalla sama nimimerkki vinkkasi eräästä turkulaisesta puufirmasta joka olisi kiinnostunut laittamaan MAME -rakennussarjan jopa myyntiin asti. Kyse on CNC -työstetystä MDF-kitistä eli kyseessä ei ole mikään lelu vaan laatulaitos!

Pari päivää tuosta eteenpäin sain tiedon että rakennussarja onnistuu ja on jo hyvällä mallilla. Kohta on ikioma arcade joka pojan ja tytön käsien ulottuvilla. Innolla odotellaan uusia uutisia ja ehkäpä jopa kuvia.

Ohjaimien maahantuoja olisi vielä hakusessa elikkä jos joku täälläkin vierailevista on kiinnostunut asiasta niin foorumille päin mars ilmoittelemaan itsestään!

3 kommenttia:

Omegas kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Jospa laittaisinkin tämän kunniaksi MAMEn tulille pitkästä aikaa...

Base kirjoitti...

No mikä jottei!

My kirjoitti...

Moro Base & co.

No niin, tie on ollut melkoisen pitkä, mutta nyt on (myyntiinkin tuleva) kabinettiprojekti kovassa vauhdissa, prototyypin tilanne näkyy täältä:

http://huoltovalikko.keskustelupalstat.com/showthread.php?t=4407&page=3

T: Raitsa