1.6.2008

Startup

Valotaulun grafiikka tulostettu. Tulostimena "pieni suurkuvatulostin". Se on siinä taas vaan testauksen vuoksi, teipillä kiinni:


Siinä kuva myös valo päällä, ilman salamaa otettu:Tuossa kyseltiin että "Jokohan pian saadaan nähdä kun virrat kytketään koneeseen?" ja kyllähän sitä saadaan vaikka välittömästi. Video on kuvattu tollasella pienellä digipokkarilla ja ilmeisesti liian pimeässä kun laatu on mitä sattuu mutta jos siitä jotain selvää saisi. Jos tahtoo ääniä kuulla niin kannattaa vähän vääntää volumea kovemmalle kun ei kameran mikkikään kovin hyvin ääniä ottanut vastaan. (Ei, tämä ei ole niitä videoita missä lopussa hyökkää joku mörkö silmille, I promise)Koneen koko käynnistysprosessi kestää noin puolitoista minuuttia joka on mielestäni ihan ok. Pyöräytän siinä läpi AdvanceMenun kaikki eri valikkovaihtoehdot läpi jos jotain ihmetyttää että mitä se siinä säätää. Pelinä päällä käväisee Smash TV, joka tuli ostamieni joystickejen mukana levyllä. Äänentoistosta tällä videolla vastaa kokonaista yksi diskantti/keskiäänikaiutin.

4 kommenttia:

misterjukka kirjoitti...

harrastuksiaan kannattaa ehdottomasti esitellä netissä omilla kotisivuillaan, koska aika usein tulee jopa työtarjouksia sen perusteella, niin on käynyt minulle useasti, itse sain valita parhaan yhteistyö tarjouksen sen jälkeen kun olin oman harrastukseni julkaissut:

www.guns.connect.fi/innoplaza/energy/plasma/vetykenno/index.html

Wautsi! kirjoitti...

joo, kyllä tällaista harrastusta tosiaan kannattaa esitellä. luovia ratkaisuita aikaansaavat ovat kysyttyjä työmarkkinoilla.

Base kirjoitti...

Kiitoksia kiitoksia kannustuksista teille molemmille. :) ..vaan eipä ole töitä täälläpäin näkynyt ainakaan vielä. Tosin pieni yritys-idea kyllä pyörii mielessä tälläkin hetkellä. Suunnitellaan vielä... :))

Anonyymi kirjoitti...

Loistava kampe!