25.4.2008

Hardy Heron


Minä mainostan myös.

Eli siis Ubuntu 8.04 lempinimeltään Hardy Heron on julkaistu ja valmis ladattavaksi. Julkaisutapahtuma huomenna 26.4. (lauantai) kello 12-16 Jyväskylän kaupunginkirjastossa. (mm.) Itse en valitettavasti pääse paikalle töiden takia mutta mene sinä ihmeessä. Ota tietokoneesi mukaan niin lykkäävät siihen Ubuntun :)

Tässä muutamia lainauksia ubuntu-fi.org:sta liittyen Hardy Heroniin:


Ubuntu 8.04 LTS tarjoaa vakaan perustan ohjelmistoja laitteistotoimittajille, kehittäjille ja käyttäjille. 8.04 LTS julkaisun työpöytäversion kolmen vuoden tuki ja ylläpito tekevät Ubuntusta loistavan valinnan suuren mittakaavan käyttöönottoja harkittaessa.

Se sisältää viimeisimmät, vakaat versiot monista ydintuotteista ja on ensimmäinen Firefox 3 selaimen miljoonille käyttäjille tarjoava jakelu.

Oletuksena oleva paranneltu valokuvien hallintaohjelma F-Spot toimii yhdessä kehittyneen kamera ja puhelintunnistuksen kanssa tarjoten mahdollisuudet valokuvien lähettämiseen, luokitteluun, hallintaan, näyttämiseen, tulostamiseen sekä jakamiseen ystävien ja perheen kanssa helpommin kuin koskaan aiemmin.

Siihen on integroitu Myth TV, avoimen lähdekoodin TV-nauhoitusjärjestelmä, joten TV-ohjelmien katsominen onnistuu suoraan työpöydältä.

Yli 30 kaupallisten ohjelmistojen toimittajaa aikoo tukea ja jakaa sovelluksiaan 8.04 LTS työpöytäalustalle. Näitä yrityksiä ovat muun muassa Adobe, Google, Real Networks, Nero, Skype, Corel, Parallels ja Fluendo.


Ja se paras juttu:

Ubuntu 8.04 LTS työpöydille on ilmainen ja saatavilla välittömästi osoitteesta http://www.ubuntu.com/download tai Ubuntu Suomen sivuilta http://www.ubuntu-fi.org/


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hardy Heron / Ubuntu rokkaa!