16.6.2007

Päivitystä tännekin puolelle..

Arcaden ykköskaiuttimiksi vaihtuu edellisten tilalle 6,5" 2-tie elementit jotka jäivät ylimääräisiksi Chevroletin uusien äänentoistoviritelmien alta. Nyt on sitten valmiina hyvät ritilätkin eikä tarvitse alkaa rakentelemaan kokonaan uusia. Kakkoskaiuttimiksi kokoan jonkinlaiset noista pienemmistä joita nyt sitten onkin pussillinen kaapissa.

Myös elektroniikkapuolelle tulee päivitystä. 1Ghz prosessori, 7 vuotta vanha emolevy sekä 256Mb 133Mhz muistit vaihtuvat 2,5Ghz prosessoriin, melko uuteen emolevyyn sekä 256Mb 400Mhz muistiin. Tällaiset oli jäänyt tuossa kaverilta ylimääräiseksi ja vaihtavat kotia puoleen hintaan. Myös joku melko uusi Radeon näytönohjain olisi ollut tarjolla mutta tein kyllä niin paljon työtä sen eteen että sain sen Nvidian GeForcen toimimaan että en edes yritä samaa temppua uudelleen eri kortilla. Sitäpaitsi arcadepelien emuloinnissa ei 3D-ominaisuuksilla tee hevon huilua.

Itse kabinetin ulkokuorta pitäisi alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan ettei mene koko kesä KTM:n kanssa. Sisällä kun en voi enää oikein tätä projektia toteuttaa niin pitää hyvillä keleillä ulkona muotoilla levynpalaset. Lupauduinpa vielä mutsin jostain löytämän 60-70 lukulaisen polkupyöränraadonkin laittaa pelikuntoon tässä sivuprojektinani joten tekeminen ei ainakaan lopu kesken. Täytyykin tästä lähteä vetämään pyörään toinen kerros maalia ettei mene pojan päiväunien mittainen kallisarvoinen aika hukkaan :)

Ei kommentteja: