20.12.2006

Side art (Part 2)

Sain maalattua kabinetin toiseen kertaan. Nyt se näyttää tarpeeksi keltaiselta kauttaaltaan. Ehkä olisi voinut maalata vielä kolmannen kerroksen jos täydellisyyteen pitäisi päästä mutta tuo jälki kelpaa kyllä loistavasti. En aio enää ostaa kolmatta maalipurkkia :P


Aiemmin tulostetut pacmanit leikkelin niin tarkasti kuin vaan osasin ja liimasin ohennetulla puuliimalla kaapin kylkiin.

Tämä olikin vaikeaa hommaa. Enpä tullut ajatelleeksi että paperihan venyy kastuessaan ja palasten toisiinsa kohdistaminen hankaloitui kovasti. Yhden A3 kokoisen paperin pituus saattoi pahimmillaan venyä parikin senttiä. (!!) Tuollaisten liimassa uitettujen tahmeiden ja käpristyneiden lappujen asettelu oli kyllä ärsyttävin homma tässä projektissa. Kuviin jäi ryppyjä väkisin vaikka kuinka yritin venytellä ja vanutella. Sprayliima tai ala-asteelta tuttu liimapuikko olisi ehkä helpottanut huomattavasti.

Kuvat ovat kumminkin nyt kiinni molemmilla puolilla. Jos tuon haluaisi uudelleen tehdä niin pitäisi aloittaa hiominen ja maalaaminen alusta joten jälki saa nyt luvan kelvata. Parin metrin päästähän se jo näyttääkin ihan kelvolliselta ;) ..ja tuoleehan tuohon vielä päälle lakkakin jonka toivon vielä hieman tasoittavan pintaa.


Nykyinen tilanne ja ensimmäinen suunnitelma. Nehän ovat kuin kaksi marjaa:

4 kommenttia:

erkka kirjoitti...

Jee!

Hyvältä näyttää. Ja tuo keltainen pacman keltaisella taustalla toimii paremmin kuin uskalsin odottaa.

B_a_s_e kirjoitti...

=D Tänään tulossa oranssia väriä.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän alkaa olemaan nätti...
T. tintin

B_a_s_e kirjoitti...

Jeh! Näin loppusuoralla on mukavaa kun näkee työnsä tuloksen ja se jopa jää näkyvillekin toisin kuin esim koneen kasaus & käyttiksen asennus ym.. :)