29.11.2006

Kabinetin seinät pystyyn

Levyt kuivui tukeviksi ja suoriksi.


Sivulle suunniteltu ilmanottoritilä siirtyykin takaseinälle koska muuten sen tarvitsema reikä olisi tullut ikävästi liimausten kohdalle ja heikentänyt sivulevyjä jotka periaatteessa kannattelee ainakin näin alussa koko rakennelmaa. Säästyypähän näin molemmat sivut samannäköisinä.

Kasasin kabinetin samoin kuin pohjan ja monitorihyllyt eli liimaa ja muutamalla naulalla kiinni.Ylös tuli yksi rima pitämään levyjä suorassa. Tässä ensimmäistä kertaa seinät pystyssä. Jipii!


Laiton vielä koko systeemin kyljelleen ja monitorin sen sisälle. Näin pääsin helposti merkkailemaan paikat monitorihyllyille. Naulasin hyllyt kiinni ja nostin monitorin niiden päälle. Väliin laitoin ohuet palaset superlonia. Näin monitori lepää pehmeästi ja tukevasti paikallaan. Ei tuo enään mitään kolmatta tukea tarvitse. Lopuksi naulasin vielä raamit kiinni sivulevyihin.Sujautin koneen myös kabinetin sisälle ja senkin nurkkien alle superlonityynyt.Nopeasti meni taas iltapäivä..

2 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Eikö tuommoisella projektilla ole melkoinen hellasärö? Tai tietty jos on ylimääräinen huone jota ei käytetä muuhun niin sitten kai.

B_a_s_e kirjoitti...

Nojoo.. Nyt pitänyt väsätä tuota tulevassa lastenhuoneessa joka on nykyään lähinnä täynnä kaikenlaista rojua kun ei tuo poika vielä oikein oman huoneen päälle perusta. Onneksi on sen verran pieni tuo kabinetti että pystyy vielä jotenkuten siirtelemään. Hidasta tosin on puuha kun ei voi jättää kamoja levälleen vaan täytyy aina siivota perusteellisesti & tuulettaa kun on jotain tehnyt.. Isommassa projektissa erillinen huone olisi kyllä pikku pakko.